×
 

L’artisan des petits bonheurs

Terug naar de ambacht, maar met een moderne visie. Tummers zorgt voor de lekkerste patisserie in Heemstede en omgeving! Dagelijks worden al onze producten vers bereid, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van lekkere verse taarten, gebak, sloffen en nog veel meer. Ons motto is dan ook: ‘Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten!’

Inmiddels bestaat Tummers bijna 100 jaar. Er is de afgelopen jaren stapsgewijs gemoderniseerd, maar de goede eigenschappen uit het rijke verleden van de patisserie zijn natuurlijk bewaard gebleven, want… never change a winning team! De werkwijze, recepturen en de vele heerlijke producten zijn dan ook zoals u dat altijd van ons gewend bent. Toch zal u ook hebben opgemerkt dat er een frisse wind heeft gewaaid binnen de muren van onze patisserie: een nieuw logo, nieuwe huisstijlkleuren, een nieuwe gevel en een gloednieuwe tearoom. Slechts enkele voorbeelden van de veranderingen die recentelijk zijn doorgevoerd. En dat zullen we ook blijven doen, want daar worden we alleen maar beter van, voor u.

Door oude en nieuwe kwaliteiten samen te brengen hopen wij met Tummers hét adres te mogen zijn voor uw lekkernijen, nu en in de vele jaren die daarop volgen.

Graag tot ziens bij ons in de patisserie!

Tummers Passionnelle – Vakman van kleine genoegens.

Tummers Heemstede openingstijden:
ma-vr: 
08:30-17:30
za: 
08:30-17:00

Vandaag voor 23:59u besteld, volgende dag geleverd
Bezorging tussen 9:00 - 1200 uur
Makkelijk en veiling online betalen

follow us @bestelbijtummers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties


Mijn account

Over ons

© Copyright 2021 Tummers
image/svg+xml