• Vandaag voor 23:59u besteld, volgende dag geleverd
 • Bezorging tussen 09:00 - 12:00 uur
 • Makkelijk en veilig online betalen


  Disclaimer

  Tummers Passionnelle (Kamer van Koophandel: 73893455), hierna te noemen Tummers Passionnelle, verleent u hierbij toegang tot www.bestelbijtummers.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Tummers Passionnelle behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid
  Tummers Passionnelle spant zich in om de inhoud van www.bestelbijtummers.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op www.bestelbijtummers.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Tummers Passionnelle.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.bestelbijtummers.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer­ en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Tummers Passionnelle. Voor op www.bestelbijtummers.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Tummers Passionnelle nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten
  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Tummers Passionnelle.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Tummers Passionnelle, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig
  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al uw bestellingen op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »