Disclaimer

Afwijking van kleur en dessin

We trachten om kleur en dessin specificaties zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen, echter kunnen deze afwijken om o.a redenen:

Dessins in onze webwinkel kunnen in kleur en dessin(motief) afwijken van het origineel in verband met uw beeldscherm- en of printer instellingen, zoals contract, helderheid, verzadiging, type scherm, etc.

Ook zijn we afhankelijk van het aangeleverd (beeld)materiaal opgemaakt in diverse kleurprofielen dat uiteindelijk bij levering kan afwijken in kleur.
Al deze factoren kunnen makkelijk een visuele afwijking veroorzaken.

Alle beschrijvingen van kleur en kleurnamen geven een richting/nuance van kleur aan. Een kleurbeschrijving is een perceptie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleent. Het kan ook voorkomen dat bij het product op de website geen kleur(omschrijving) is vermeld. Wanneer er een onduidelijkheid zou kunnen ontstaan, over kleur en/of dessin. raden wij u aan altijd eerst te informeren naar de kleur, voordat u besteld/betaald.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »